Warning: Parameter 2 to gdlr_core_page_builder::search_page_builder() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/dianebos.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
mama-ontspan – Diane Bos

WORKSHOP MAMA ONTSPAN!

Ben jij een echte mama van 2018? Zo’n mama die druk, druk en nog eens druk is.

 • Je bent ambitieus, zorgt voor de kinderen, hebt een volle baan, hebt je sport of je hobby’s en wilt je partner, vrienden en familie ook nog wel eens zien.
 • Het is rennen en vliegen en aan het einde van de dag zit je uitgeput op de bank. Vaak te moe om nog iets te doen wat je zelf echt leuk vindt.
 • Het lijkt alsof het niet anders kan. Alsof je wel moet rennen en vliegen om het allemaal voor elkaar te krijgen.
 • Maar jeetje.. wat ben je moe en gestrest en wat kom je weinig aan jezelf toe.
 • Het kan anders. Heel anders zelfs. Wat veel mama’s niet weten is hoe ze echt kunnen ontspannen en hoe hun eigen gedachtes ervoor zorgen dat ze zo lopen te rennen en veel vaker gestrest zijn dan ze zouden willen. Zo zonde, want je wilt juist zo graag genieten van de tijd dat je kinderen bij je in huis wonen. Maar soms lijkt het alsof iedereen geniet, behalve jij.

 • Wil je leren hoe je je kunt ontspannen middenin de wervelstorm die je leven soms is?
 • Wil je weten hoe je gedachten ervoor zorgen dat je zo hard loopt te rennen en hoe je ze kunt veranderen naar gedachten die je meteen wat meer rust geven?
 • Snak je er naar om weer eens echt te ontspannen, te genieten en helemaal jezelf te zijn?
 • Doe dan mee met de workshop ‘Mama, ontspan!’ Ik leg je graag uit hoe onze gedachten ons tegen kunnen werken en hoe je dat kunt veranderen. En ik geef concrete tips voor meer ontspanning middenin je drukke leven als mama van 2018.

  En wie ben ik? Ik ben Diane Bos, mama van Pepijn (2 jaar), lifecoach, trainer & yogadocent. In de loop van mijn leven heb ik de giftige werking van stress leren kennen en ben ik op zoek gegaan naar waarom we met z’n allen zo lopen te rennen. Ik heb geleerd om het anders aan te pakken en ben een veel blijer en gelukkiger mens geworden. Iets waar wij als gezin nu de vruchten van plukken. En natuurlijk, ik vind het ook nog wel eens moeilijk. Ik zit ook wel eens moe op de bank. Maar ik ken ook de weg terug naar rust en ontspanning. En die weg deel ik graag met jou. Want al die stress, die mag van mij de wereld wel uit. Daar worden wij, maar vooral ook onze kinderen, veel gelukkiger van.