Heb je er genoeg van om je leven rennend en vliegend te leven? Ben je te vaak gespannen, onrustig en moe? Kom je niet meer toe aan de dingen die je graag wilt doen en weet je stiekem ook steeds minder goed wat je eigenlijk echt wilt?

Laat mij je helpen om het anders te gaan doen.

Rennen, vliegen, druk zijn. Het lijkt wel alsof je tegenwoordig niet anders meer kunt. Er is altijd en overal wel iets te doen, iets te zien, iets te horen. We krijgen bakken informatie over ons heen en onze to-do-lijstjes worden nooit kleiner en in veel gevallen alleen maar groter. Het is een hele kunst om jezelf overeind te houden. Om maar niet te spreken van echt gelukkig zijn.

Maar het kan wel.

En het is niet eens zo heel erg moeilijk.

Je moet alleen even weten waar je het moet zoeken, die vreugde, die vervulling, dat echt gelukkig zijn waar je zo naar verlangt. Veel van ons hebben hun voelsprieten continu naar buiten gericht. We zijn bezig met wat er om ons heen gebeurt, richten ons op wat we buiten ons zien en horen. En de buitenwereld trekt zo hard aan ons, met alles wat er daar gebeurt, dat het soms lastig is om je er niet door te laten verleiden. Maar onze echte kracht zit in ons. Als je je voelsprieten naar binnen richt, dan gaat er een wereld voor je open. Daar zit ontspanning. Daar zit vrijheid. Daar zitten geluk, voldoening en vreugde. En als je van daaruit leert leven, dan wordt je buitenwereld anders. Dan gaat alles makkelijker, dan houd je jezelf niet meer tegen om te doen wat je wilt doen. Dan ga je een leven leven dat werkelijk bij je past.

Wil jij dat ook? Dat leven leven dat helemaal past bij wie jij bent? Zodat je elke dag gelukkig bent en zin hebt in de dingen die je doet.

Gelukkig zijn is een manier van leven

  • Heb je er genoeg van om je leven rennend en vliegend te leven?
  • Ben je klaar met het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Wil je rust in je hoofd en ruimte in je leven om te doen wat goed is voor jou?
  • Wil je weer gaan genieten van de dingen die je doet?
  • Weer echt doen waar je blij van wordt?

Maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Waar je moet beginnen en wat er dan anders moet?

Gun jezelf dan een individueel coach-traject. Laat mij je bij de hand nemen en je brengen naar waar je zijn wilt.

Een fijner, mooier leven dat past bij wie jij bent, ligt voor het oprapen. Je moet alleen even weten waar je moet kijken. Ik laat je dat heel graag zien, zodat je de rest van je leven weet hoe je bij kunt sturen en je steeds opnieuw kunt kiezen voor het leven waar jij gelukkig van wordt!

Samen gaan we kijken hoe je leven er momenteel uitziet, wat dit leven met je doet, wat je zou willen veranderen, en hoe je dat kunt doen.

Ik laat je zien hoe je kunt weten en voelen wat goed voor je is, hoe je voor jezelf kunt zorgen, wat je echt wilt en hoe je kunt leven vanuit wie jij bent.

We zullen zien dat er obstakels zijn, gedachten die je tegenhouden, gevoelens die je blokkeren en dat je over al deze blokkades heen kunt stappen.

Je leert om jezelf serieus te nemen en te zien wie je werkelijk bent. Om te ontspannen en te accepteren. Om lief te zijn voor jezelf, en om keuzes te maken die goed zijn voor jou.
De kritische stem in je hoofd wordt stiller.
De stem die je aanmoedigt wordt luider.
Je komt tot rust en krijgt steeds meer energie.
Er verschijnt weer een glimlach op je gezicht.

Je gaat stralen en bent gelukkig

Ben jij klaar voor een leven waar je blij van wordt?

Laat mij je helpen om de keuzes te maken die jou gelukkig maken.

Gaat er iets kriebelen maar weet je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis sessie. Tijdens deze sessie kijken we naar hoe het met je gaat, wat je wilt en wat je momenteel tegenhoudt. Ik bied je een luisterend oor maar geef je ook gelijk een paar tips waardoor je over de eerste hobbels heen kunt stappen. Je hebt dus niets te verliezen maar wel veel te winnen.

Doen?

Ja, ik meld me aan voor een gratis gesprek!

Zodat ook ik weer echt van het leven kan gaan genieten.